Kamberi poziva na protest: Nema više odlaganja

Bujanovac, 13. septembar 2024. Šaip Kamberi, narodni poslanik iz Bujanovca i šef Partije za demokratsko delovanje (PDD), poručio je da se protesti Albanaca protiv diskriminacije, ugnjetavanja i nasilja nastavljaju, jer se rešavanje problema više ne može odlagati.

-Hajdemo u marš za jednakost i pravdu. U avgustu smo bili u Bujanovcu, u septembru smo u Preševu, da dokažemo da smo jedno. Rešavanje naših problema se više ne može odlagati.  Ništa manje od onoga što zaslužujemo, nikad više, već samo ono što zaslužujemo – naveo je Kamberi.

Bujanovačke su ranije danas javile da će novi protest Albanaca biti održan 23. septembra u Preševu. U Bujanovcu se protestovalo 12. avgusta.

Zakazan novi protest Albanaca, sada u Preševu

Zahtevi su: prestanak pasivizacije prebivališta Albanaca, priznavanje diploma,  radna mesta i institucije otvorene za sve, sprovođenje potpisanih sporazuma i ispunjavanje obaveza države prema Albancima.

-Za Preševo koje ima Sud, za državne institucije gde su zastupljeni Albanci. Ovo je za sve nas, za naše dostojanstvo i identitet. Izlađi i marširaj – poručuje Kamberi.

Kamberi na protestu: Jučerašnji piromani danas su postali vatrogasci




2 thoughts on “Kamberi poziva na protest: Nema više odlaganja

  1. Milko

    Ajde bre više tropaj vidiš kako lepo sardjuje nova vlast, gledaj si rabotu i više si dosadan. Živelo novo rukovodstvo Opštine Bujanovac!!! Struju plaćaš li ili lerka boli te čidov da plaćaš koj te tebe pituje više.

    Reply
  2. Roki

    Pogledaj sever kosova, kako Srbi žive, Kamberi. Samo. Da znaš nije predsednik više Milošević, nego Vučić. Ti si ugrožen od samog sebe.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *