Majstorija Željka Kljajića za novu pobedu BSK-a (video)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 15. septembar 2024. (foto arhiva) – Fudbaleri bujanovačkog BSK-a ostvarili su drugu uzastopnu pobedu u Zoni Jug. BSK je u subotu slavio sa 2:0 na gostovanju Kosovcu u Prokuplju, a meč je obeležio Bujanovčanin Željko Kljajić (21) prelepim golom sa 30 metara.

Kljajić je evrogolom u finišu prvog poluvremena (42.min) praktično otvorio put svom timu do nove pobede i to na gostovanju. Ovo mu je prvenac u Zoni Jug.

Za Bujanovačke kaže da mu je itekako drago zbog gola, ali je posebno istakao podatak da je njegovom timu ovo treća uzastopna utakmica bez primljenog gola, što mu kao defanzivcu mnogo znači.

-Zadovoljan sam startom sezone, imamo dobre rezultate i što je najbitnije još uvek smo bez poraza. Postigao sam i lep gol, moj prvi u Zoni i za sad sve ide sjajno. U finišu smo potvrdili pobedu, dosta šansi smo i propustili za ubedljiviji trijumf, ali najvažnija su tri boda – kaže Kljajić za naš portal.

Slavoljub Dimić

Strelac za BSK bio je i Stefan Stojanović u 87. minutu. Pored strelaca, najzaslužniji za pobedu je Slavoljub Dimić, koji je imao još jedan sjajan nastup.

Posle nekompletnog petog kola Zone Jug BSK je na trećem mestu sa devet bodova i među samo tri ekipe bez poraza.

Pogodak Stojanovića i majstoriju Željka Kljajića možete videti OVDE.

 




One thought on “Majstorija Željka Kljajića za novu pobedu BSK-a (video)

  1. miki

    Bog na pomoć i samo jako ako nas se neko seti da BSK iz Bujanovca igra za našu decu i Srbiju 🇷🇸💪🔵⚪🎖️zato pozivamo predstavnik FSS da dodju i bar malo nam stadion urede i pomognu. Živelo rukovodstvo SO Bujanovac i Vlada Republike Srbije🇷🇸 živeli naši sunarodnici jer je Bujanovac primer svima da mogu Srbi, Albanci, Romi, Goranci da žive i rade bez svadje. Još jednom pozivamo ministra sporta da dodje u Bujanovac da poseti naš klub BSK!!! Zdravi nam bili i puno uspeha. 🎖️🎖️🇷🇸🔵⚪🔵⚪

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *