Nagip i Stojanča u klinču oko zapošljavanja Arsićeve ćerke

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 19. septembar 2024. – Žestoka rasprava vodi se na sednici SO Bujanovac, koja je u toku, između bivšeg predsednika opštine Nagipa Arifija i odbornika Stojanče Arsića.

Odgovarajući na Arsićeve optužbe da je nova vlast zatekla crnu rupu i dug od 110 miliona dinara posle njegove vladavine, Arifi je, između ostalog, rekao i da je ta ista vlast zaposlila Arsićevu ćerku.

-Kada smo dobili saglasnost za zapošljavanje posao je dobilo sedmoro Albanaca i troje Srba, među njima i ćerka najstarijeg odbornika – rekao je Arifi.

Arsić je odgovorio da je velika sramota što Arifi to iznosi na takav način.

-Moja ćerka je bila đak generacije u srednjoj školi, bila je student generacije Ekonomskog fakulteta, a godinama nije imala posao. I nije zaposlena u Žbevcu, nego u Matičnoj službi u selu Klenike, šta je tu sporno. Zamislite molim vas šta sam ja dobio, da mi se zaposli ćerka – rekao je Arsić.

Bivši predsednik je potom replicirao da je to mesto trebalo da pripadne Maji Stošić.

Rahim Salihi, odbornik PDD: Opozicija neće glasati za predloženu osudu govora mržnje

-Ni ona nije imala posao na neodređeno vreme, ali vi ste uspeli u svojoj nameri. Nisam hteo da pričam o porodicama, ali mi je nametnuto. I ja imam dva sina lekara kojima država ne priznaje diplome – uzvratio je Arifi.

Arsić je potom konstatovao da bivši predsednik pokušava da posvađa ljude spominjući druga imena.

-Ja od njega nisam tražio da mi zaposli ćerku-tvrdi Arsić.

Dok ovo javljamo još uvek traje rasprava o dnevnom redu treće sednice SO Bujanovac.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *