Ruglo na stadionu, uprava kluba apeluje na navijače

Bujanovac, 25. septembar 2024. “Sredite malo taj stadion, ruglo na ulazu, ruglo na tribinama”, poručuju preko aplikacije Javi Bujanovačkim navijači FK BSK i ljubitelji fudbala u Bujanovcu upravi kluba.

Bujanovački tim se vratio u Zonu Jug posle 10 godina  i beleži sjajne rezultate, što znači i povratak publike na stadion, međutim, nasuprot dobrim igrama i rezultatima na terenu ružni su prizori sa stadiona.

BSK ponovo pobedio

Toaleti na samom ulazu na stadion su zapušteni, prepuni smeća i potpuno van upotrebe, a tribine se polako urušavaju.

   

Direktor kluba, Boban Stojanović, kaže za naš portal da klub, iako ima želju da sve sredi, trenutno nema para da se toaleti renoviraju ili za druga ulaganja u stadion.

-Mnogo puta smo čistili te toalete, ali opet se nabaca smeće. Imamo neka obećanja kad su finansije u pitanju, ali za sada, nažalost, ostaje tako, pa videćemo. Apelujemo i na posetioce da ne bacaju flaše i ostavljaju smeće za sobom, kao i da imaju razumevanje za upravu kluba, jer trenutno nismo u mogućnosti da bilo šta uradimo po pitanju stadiona – kaže Stojanović.

FK BSK: Zbog tužbe bivšeg igrača blokiran nam je račun i ugrožen opstanak




3 thoughts on “Ruglo na stadionu, uprava kluba apeluje na navijače

  1. plavi vole fudbal

    Hvala Bujanovačkoj redakciji na ovoj objavi. Pozivamo sve ljubitelje fudbala kao i rukovodstvu FK BSK ⚽ da upute mejl Ministarstvu Sporta Republike Srbije da nam adaptiraju stadion jer BSK neće stati idemo u veći rang jer to zaslužuje ovo područje da imamo Srpsko ligaša, dosta ima talentovane dece u omladinskim školama. Svi ćemo se uključiti nije to neki novac koji treba uložiti tribine da se urede, toaleti, ograda i svlačionice svim snagama uradiomo to u polusezonu. Biće nam čast da nas ministar sporta, poseti uskoro i odgleda jednu utakmicu u Bujanovcu da vidi kako smo domaćinski vaspitani 🎖️🥇⚽ ili neko iz FSS da dodje. Još ovo stadion se nalazi u strogom centru Bujanovca bilo bi lepo da se taj deo uredi. Živeli i hvala unapred Državi želimo puno zdravlja svima pa i nama. 🔵⚪🇷🇸🔵⚪💪⚽

    Reply
  2. Goran i Ranko

    Iskreno očekujemo pomoć Države da nam pomogne oko rekonstrukcije stadiona evo i gradjani će pomoći i dati doprinos koj koliko ima što je 1000 din po porodicu nama ostaje neće ga nosimo u Grob. Ako može Nenad da preko kordinaciono telo izdejstvuje materijal dnevnice na majstori gradjani će plate. Ministar sporta da dodje u goste. Veliki pozdrav i napred BSK iz Bujanovca. Hvala redakciji Bujanovačke što je objavila tekst o stadionu našem BSK-u veliki pozdrav kad bih mogli samo da izdejstvujete jednu reportažu o klubu da i druge novine prenesu naš apel za pomoć. Živeli!

    Reply
  3. milan i ekipa

    O tome pišem i molim Vladu Republike Srbije Našeg Predsednika SO Bujanovac kao i kordinaciono telo da nam bar malo daju sredstva da uredimo Bujanovačku Bombonjeru, još jednom apelujem da ministar sporta poseti naš gradić na Jugu Srbije i Vlada izdvoji sredstva za adaptaciju stadiona neće to puno da košta Državu. Živeo BSK, i Vlada Republike Srbije kao i svi gradjani Bujanovca na čelu sa Predsednikom opštine. Ministre dodji da posetiš naš klub na Jugu Srbije!!! ⚽⚪🔵💪🇷🇸🎖️⚽

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *