Fudbalski vikend u Bujanovcu

Bujanovac, 12. novembar 2024.- Sve selekcije FK BSK nastupaju ovog vikenda a poslastica je danas, kada seniorski tim dočekuje hansku Moravu u okviru 9. kola Zone Jug. Utakmica počinje u 15 sati.

Pioniri (10h) i petlići (12 h) u 8. kolu RIS 1 lige ugostiće jednu od najboljih ekipa iz Niša, Filip Filipović, što je još jedna odlična prilika za naše dečake da u susretu sa najboljim ekipama dobiju realnu sliku mogućnosti u ovom trenutku.

Kadetska selekcija u nedelju od 11 h u 6. kolu RIS 2 lige gostuje ekipi Vlasine u Vlasotincu.

Naši najmladji članovi (cicibani) iz selekcija 2014/15 i 2016/17 ugostiće u nedelju vršnjake iz ekipe KF Trnovac u sklopu priprema za Mini Maxi Ligu koja startuje tokom novembrau Vranju.




2 thoughts on “Fudbalski vikend u Bujanovcu

  1. gagi

    Bravo momci ali primi ti 5 golova kao domaćin nije baš za pohvalu. Ozbiljnost je nula zato igrajte za svoju publiku. Malo ste digli glave ovo danas niste trebali da dozvolite.
    Vidimo se na treningu i budite skoli kao što jeste nemoj da mi igrate kao p…e da se razumemo. BSK MORA DA BUDE PRVI ⚽💪⚽🎖️🔵⚪

    Reply
  2. Milan

    Sve čestitke fudbalerima BSK ali imamo i kritike voditi 5-1 i primiti pet golova to nije dobro deco moja. To da vam se više nije ponovilo morate da budete sigurni u sebe. Vaše je da igrate a naše je da obezbedimo uslove zdrave. Zašta se i borimo oko renoviranja stadiona. Opet apelujemo na Mitrovića da svojim uticajem izdejstvuje dolazak Ministra Sporta i poseti naš klub BSK. Zdravo mi bili i u nove pobede plava furijo. 🇷🇸🍻🔵⚪⚽⚪🔵

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *