BSK poražen u Prokuplju: Nesrećno i nezasluženo

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 20. oktobar 2024. (foto arhiva) – Bujanovački BSK poražen je u subotu u Prokuplju od OFK Topličanin rezultatom 2:0. „Nesrećno i nezasluženo“, poručuju iz BSK posle meča. Poraz u 10. kolu Zone Jug Bujanovčanima je tek drugi od starta sezone. Prvo poluvreme derbija u Prokuplju završeno je bez golova. Domaćini u 50. minutu dolaze do vođstva sa bele tačke, a u završnici meča postižu i drugi gol.

-Dobra i disciplinovana igra našeg tima, sve do penala koji i nije morao da bude sviran. Pored toga, bili smo dobri i u drugom poluvremenu, imali 4-5 izglednih šansi. Drugi gol smo primili iz kontranapada – kaže Nikola Milić iz BSK.

Sudija je igračima BSK podelio šest žutih kartona i jedan crveni – rezervnom golmanu zbog prigovora.

Posle 10 kola BSK je četvrti na tabeli sa 18 bodova i skorom od 5 pobeda, tri remija i dva poraza.

Prva je Pčinja iz Trgovišta koja je u subotu na svom terenu deklasirala fenjeraša FK Kosovac sa 10:0. Drugoplasirana leskovačka Sloga pobedila je hansku Moravu sa 3:0.

Mečevi Jedinstvo (GS) – Jedinstvo (B) i Radan – Žitorađa na programu su u nedelju.

BSK u narednom kolu dočekuje Jedinstvo Gornje Stopanje.




One thought on “BSK poražen u Prokuplju: Nesrećno i nezasluženo

  1. zuba

    TEŠKO NEMAMO VETAR U LEDJA!!! ŠTA DA RADIMO KAD NAS NIKO NE ZAREZUJE ZA ŽIVU ŠLJIVU. BITNO JE TRGOVIŠTE DA UDJE. E MOJA SRBIJO UMESTO DA PODRŽITE PRIČU OKO BSK I STADIONA DA OPSTANE OMLADINA VAS BOLI ONAJ RABOTA. AKO NEKA SAMO ĆE SE KAJETE MUŠKI. MITROVIĆ SI ĆUTI I ČEKA PENZIJU. NE DOLAZIM VIŠE DA GLEDAM.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *