FK BSK: Pobeda kadeta, pioniri i petlići remizirali

Bujanovac, 21. oktobar 2024. Kadeti fudbalskog kluba BSK iz Bujanovca pobedili su u subotu ekipu Morave iz Vladičinog Hana rezultatom 2:0, dok su pioniri i petići igrali nerešeno sa selekcijama kluba Prestiž iz Vranja.

-Kadetska selekcija, na krilima dvostrukog strelca Lazara Jovanovića (2008), savladala je do juče drugoplasiranu ekipu na tabeli Moravu iz Vladičinog Hana rezultatom 2:0 na svom terenu. Utakmica je odigrana u okviru 7. kola RIS 2 lige. Potpuno zasluženo po svemu prikazanom, kontrolom utakmice od prvog do poslednjeg minuta – kaže trener Miloš Dimitrijević.

Pioniri su gostovali favorizovanoj ekipi Prestiž u Vranju i u odličnom meču remizirali rezultatom 1:1.

-Odlična igra u prvom poluvremenu i mali pad u nastavku igre, ali moramo odati priznanje svim akterima utakmice s obzirom da smo u završnici utakmice ostali sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona isključen je do tada jedan od najboljih igrača na terenu Mihajlo Stanković (2010) – dodaje Dimitrijević.

Petlići su, takođe sa ekipom Prestiž podelili bodove u utakmici gde su nastupili bez pet standardnih članova startne postave (Stevanović, Milenković, Mosić, Jovanović i Đorđević).

-U skraćenoj rotaciji na krilima odličnog Alekse Pešića (2012) došli smo do prednosti sredinom drugog poluvremena, domaćin je nakon toga izjednačio za konačnih 1:1 – kaže Dimitrijević.

On je čestitao svim igračima na prikazanom i već za sredu najavio nove izazove za bujanovačke mlade nade.

-Selekcije pionira i petlića ugostiće odličnu ekipu Radničkog iz Niša u 10. kolu RIS 1 lige – dodaje trener.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *