Profesorka Goge odlazi u penziju, emocije u vazduhu i pokoja suza na žurci iznenađenja (Video&Foto)

Bujanovac, 23. oktobar 2024. – Emotivno, ali i veselo bilo je danas u bujanovačkoj Školi „Sveti Sava“. Profesorki Gordani Tasić,  Goge kako je zovu prijatelji, učenici i svi koje je vole, ovaj 23. oktobar bio je poslednji radni dan u ustanovi gde je predavala ekonomsku grupu predmeta. A da emocije budu potpune potrudio se i slučaj, pa su joj kolege i učenici istovremeno priredili i rođendansku žurku iznenađenja sa trubačima, legendarnim lokalnim orkestrom Ćazine delije.

-Uzbuđena sam i iznenađena ovim gestom, ali istovremeno srećna što su me svi udostojili, kolege, đaci i direktorka, nije krila radost legendarna profesorka.

Direktorka Svetlana Manasijević za Bujanovačke kaže da je buduća penzionerka bila jedan od simbola škole, osoba uz koju su sazrevale brojne generacije Bujanovčana:

Ostavila je dubok pečat u našoj školi, uvek nasmejana i vedra oko sebe je širila pozitivan duh, po čemu ćemo je pamtiti osim po stručnosti. Ovo je jedan posebno emotivan dan za sve nas, poručuje direktorka.

Školski kolektiv se preko Bujanovačkih takođe pozdravio sa omiljenom koleginicom:

„Profesorka Gordana Tasić je danas otišla u zaslušenu penziju. Žena koja je skoro svakom meštaninu Bujanovca bila profesor, žena koja nas je oblikovala, usadila prave vrednosti i vaspitavala. Profesorka u pravom smislu te reči. Svojim osmehom nam je ulepšavala dane i mladost.
Svojim predanim i odgovornim radom bila je primer svim kolegama. Želimo profesorki Gordani da u zdravlju uživa u zasluženoj penziji uz Matiju i Vikotra i porodicu. Hvala profesorka na svemu!“






Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *