Elektrodistribucija reagovala posle pisanja Bujanovačkih: Sanirali smo kvar

Bujanovac, 24. oktobar 2024. Posle pisanja Bujanovačkih o problemu sa banderom u njivi u selu Oslare kod Bujanovca reagovala je Elektrodistribucija Vranje i sanirala kvar, kako navode.

„Obaveštavamo vas da je ekipa Ogranka Elektrodistribucija Vranje izašla na teren u selu Oslare i na predmetnom dalekovodu 10kV izvod Oslare iz trafostanice 110/35/10 kV Bujanovac u potpunosti sanirala kvar na navedenom stubu“, navode iz Elektrodistribucije Vranje.

Podsetimo, u utorak se našem portalu preko aplikacije „Javi Bujanovačkim“ obratio Marko Manić iz Oslara kako bi apelovao na nadležne da problem sa banderom usred njegove njive reše jer, kako je naveo, žice su veoma nisko, a bandera je stara i sklona padu.

Oslarčani strahuju za bezbednost zbog bandere usred njiva

„Ne možemo od žica da prođemo kombajnom kad žanjemo žito i kukuruz, a to nam je višegodišnji problem. Žice pod naponom su nisko i svaki prolazak mašinama ispod njih predstavlja veliku opasnost po bezbednost. Zato u ime meštana molim nadležne da ovaj dugogodišnji problem što pre reše kako bismo mogli da se bezbedno krećemo svojim njivama“, napisao je naš čitalac.

Samo dan kasnije ekipa Elektrodistribucije Vranje izašla je na teren i rešila problem.

Ovo nije prvi put da posle našeg pisanja nadležni odmah reaguju, zato pozivamo sve čitaoce da nam preko JAVI BUJANOVAČKIM pišu o problemima sa kojima se suočavaju, a mi ćemo zahtevati reakciju nadležnih.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *