Saša Arsić: Nastavljamo borbu za još jedan mandat

Bujanovac, 18. jun 2024. „Realnost je jedna jedina, a to je da ukoliko Srbi žele da imaju još jednog odbornika matematika kaže da nama fali još nepunih 180 glasa podrške – poručuje Bujanovčanima Saša Arsić, prvi na listi „Promene sad! Za naše selo za naš grad“, koja je na izborima 2. juna osvojila 1 mandat.

-Poštovani sugrađani ponovo još jednom veliko hvala što ste svojom podrškom omogućili da naša lista ima najmanje 1 odbornika u skupštini Bujanovac. Realnost je jedna jedina, a to je da ukoliko Srbi žele da imaju još jednog odbornika matematika kaže da nama fali još nepunih 180 glasa podrške – poručuje Arsić preko našeg portala.

Kako navodi, uoči ponovljenog glasanja na dva biračka mesta u petak 21. juna, koalicija oko SNS-a, po Arsićevim rečima, mora da potvrdi svog odbornika na 7. mestu i da osvoji još 420 novih glasova, a GG dr Dejan Stojanović mora da osvoji još novih 380 glasa da bi imala 5 odbornika.

 -Da li mislite da je to moguće ako zajedno na ponovljenom glasanju izađe maksimalno 600 Srba? Sugrađani, imate priliku da vidite i sami kako gradska deponija uništava zdravlje svih nas, znam da znate da sam jedini koji je organizovao proteste protiv toga i skrenuo pažnju cele srpske javnosti na ovaj problem – kaže Arsić

U programu koalicije koju predvodi, dodaje, prva tačka je rešavanje deponije.

-U petak neka glasa svako po svom nahođenju i opredeljenju, ali mora da naglasim da narod živi i u Sebratu, i u Jablanici, i u Rakovcu, i u Žbevcu, ali i u Bujanovcu. Samo svi zajedno možemo rešiti osnovne životne probleme svih sugrađana – dodaje on.

U Kleničkom kraju, kako kaže, lista „Promene sad za naše selo, za naš grad“ je dobila oko 270 glasova podrške i neće spominjati liste koje su dobile manje glasova od njih, jer će se kao opštinski odbornik boriti za pravo svakog građana opštine Bujanovac da pristojno živi.

-Zato u petak broj 6 ako želite da probleme rešavamo odmah – poručuje Arsić.




One thought on “Saša Arsić: Nastavljamo borbu za još jedan mandat

  1. V. N.

    Arsiću nemaš šanse politička penzija Tarana i Peka kažu da nisi ispravna priča. Prave dogovor sa SNS.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *