Čeka se izbor Pajazitija na mesto predsednika opštine Bujanovac

Bujanovac, 30. jul 2024.- Odbornici buduće opozicije sa tri liste koje okupljaju Albance vratili su se u salu Skupštine kako bi diskutovali o izboru Arbera Pajazitija iz Fronta za promene na mesto predsednika Opštine Bujanovac. Oni su sednicu napustili pre glasanja za predsednika Skupštine, a na to mesto nova većina izabrala je Dritona Redžepija, koji predsedava prvom redovnom sednicom novog saziva. Njegov zamenik je Stefan Stošić iz GG dr Dejan Stojanović.

Trenutno je u toku rasprava a za govornicom se smenjuju odbornici nove opozicije, kritikujući novu većinu. Njihova kritika prvenstveno je usmerena na Pajazitija i Redžepija jer njihov Front nije želeo da sa njima napravi većinu. Sve albanske liste imaju 26 mandata zajedno, ali Front je napravio koalicioni sporazum sa GG dr Stojanović, SNS, Sašom Arsićem i Romima.

Bujanovac i zvanično dobio novu vlast!

Kako saznaje reporter Bujanovačkih koji prati zasedanje, zamenik predsednika opštine biće Aleksandar Milošević, kadar SNS. On je iz Rakovca i aktuelni je direktor OŠ Vuk Karadžić u Levosoju.

Odbornici stranaka koje će sa 18 mandata ostati u opoziciji a činile su dosadašnju vlast-PDP, DP i PDD-tokom diskusije kritikuju novu većinu, o čemu su Bujanovačke ranije danas izvestile.

Odbornici tri albanske stranke napustili sednicu SO Bujanovac




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *