Potencijalni investitor u Bujanovcu, plan je da se zaposli 50 radnika

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 12. septembar 2024. (foto arhiva/ilustracija) – Potencijalni investitor obilazi danas lokacije u bujanovačkoj opštini na kojima bi u bliskoj budućnosti mogao da otvori pogon.  Radi se o firmi iz Beograda koja bi u svom pogonu zaposlila oko 50 radnika, rekao je Bujanovačkim odbornik Saša Arsić.

Ovde će proizvoditi ženske uloške i očekujemo posao za oko 50 radnika a među njima biće i visokoobrazovanih, rekao je Arsić za Bujanovačke

Vlasnik kompanije, sa kojim smo razgovarali, zamolio je da u uvom trenutku ne objavljujemo njen naziv, obećavši da će u narednom periodu izneti detalje za naš portal.

Vučić za Bujanovačke: Investicije uskoro stižu u Bujanovac (VIDEO)

Sa predstavnicima firme u četvrtak je održan sastanak u Koordinacionom telu za jug Srbije. Dok ovo javljamo potencijalni investitor obilazi prostorije propalih bujanovačkih firmi, poput preduzeća Svetlost, a obići će i pogon Gumoplastike u selu Klenike.

-Na sastanku je iskazana spremnost države  i lokalne samouprave da pomognu svakom investitoru koji je spreman da uloži svoj novac u opštinu Bujanovac. Evidentno je da je nakon formiranja multietničke vlasti opština Bujanovac postala interesantna investitorima, jer sada u pozitivnoj atmosferi svako želi da uloži svoj novac kada ima sa kim da razgovara i dogovara – kaže Arsić.

Sastanku u Koordinacionom telu prisustvovali su vd direktora Službe KT Nenad Mitrović, pomoćnik predsednika opštine Stefan Arsić , zamenik predsednika opštine Aleksandar Milošević i odbornik Saša Arsić.

 

 

 




3 thoughts on “Potencijalni investitor u Bujanovcu, plan je da se zaposli 50 radnika

  1. Igor

    Kako Vas bre nije sramota da lazete, kome vi pomazete kome je pomogla opstina? Da vas obavestim 22.07.2022.god.u selu Zbevac dosla je strana firma preko Razvojne Agencije iz Beograda, sklopila ugovor o zaposljavanju 50 radnika a da za sve vreme nije uspela da od opstine dobije sve papire za izvradnju trafo stanice bez koje nemoze da radi i to ne zbog para vec zbog birokratije. Tako opstina pomaze.

    Reply
  2. Toma

    Ma gde je Škoda nestala da li je toj istina što se zbori po varoš, kao založena na rult. Čuvaj bože ako je istina toj nebi ga taj opepelio u vreme Randjela, ovaj Neša predobar čovek.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *