Arifi: Bageri su moja zasluga, očekivao sam makar hvala

Piše: N.  Stevanović

Bujanovac, 17. septembar 2024. Dva bagera i oprema za JP “Komunalac” zasluga su prethodne vlasti, a aktuelna se nije ni zahvalila, poručio je bivši predsednik opštine Nagip Arifi.

-Biće još mnogo projekata koje će pokušati da prisvoje, u nedostatku sopstvenih, ali će projekti nositi pečat bivše vlasti – naveo je Arifi u ponedeljak.

On je reagovao nakon što je u prethodnih nekoliko dana opštini Bujanovac, odnosno komunalnom preduzeću isporučivana mehanizacija i oprema vredna oko 160.000 evra.

Bujanovac od EU dobio dva nova bagera

-Sve je to zahvaljujući uspostavljanju prvih kontakata između opštine Bujanovac i opštine Lipkovo 4. maja 2022. godine, i to između mene i predsednika opštine Lipkovo Erkana Arifija. Posle toga, 6. oktobra 2023. godine, nakon apliciranja za IPA fondove, naša opština i opština Lipkovo postale su korisnici ovog programa. Sve procedure su sprovedene u prošlom mandatu, a danas je samo izvršena primopredaja – naveo je on.

Dodao je da se nada da će ova donacija poslužiti za unapređenje infrastrukture i ekologije opštini.




One thought on “Arifi: Bageri su moja zasluga, očekivao sam makar hvala

  1. stole

    Gospon Arifi dobar dan!!!
    Tvoje zasluge su nam poznate dok si vlado nikada više omladina što srpska što albanska nije napustila svoje domove, jedan kružni tok ste napravili i toj sa živ zor po tri puta turisti se vraćaju prema Granicu, deponija svaki dan gori poguši smo se živi, smeće na svaki korak poganci kolo vode. To je tvoja vladavina. Što se bagera tiče zahvaljujemo se mladim snagama SO Bujanovac i samo napred omladino Bujanovca, vreme svadje i političkih huškača je prošlost. Živeo naš Bujanovac i svi narodi koji tu žive.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *