Bujanovačke studentkinje dobile ugovore o stipendiranju iz Koordinacionog tela

Bujanovac, 25. septembar 2024. (foto KT) – Studentima iz Bujanovca uručeni su u utorak ugovori o stipendiranju iz budžeta Koordinacionog tela. Stipendije od 30.000 dinara mesečno primaće četiri brucoškinje.

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović i predsednik opštine Bujanovac Arber Pajaziti svečano su uručili ugovore stipendistima iz Bujanovca.

Brucoškinje će dobijati 30.000 dinara mesečno do kraja akademske 2024/2025. godine.

„Čestitam vam na zasluženoj stipendiji. Ovo je samo početak vašeg puta ka velikim dostignućima. Vaš uspeh je potvrda vaše posvećenosti i vrednog rada, i siguran sam da vas očekuju još veći uspesi“, izjavio je Mitrović, ohrabrujući studente da nastave istim žarom na svom akademskom putu.

Bujanovačke su u utorak javile da će stipendije iz KT dobiti i četvoro studentata iz Preševa i dvoje iz Medveđe.

Dan posle protesta, Ardita Sinani ugostila Mitrovića

Po uručenju ugovora o stipendiranju, Pajaziti i Mitrović su razgovorali o aktuelnim administrativnim i komunalnim izazovima, uz dogovor da se njihovo rešavanje ubrza u narednom period, saopšteno je iz KT.

Mitrović je najavio da će Služba Koordinacionog tela intenzivirati svoje aktivnosti kroz redovne sastanke sa predsednicima i predstavnicima opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, čime će se značajno doprineti poboljšanju uslova života u ovim opštinama.

„Vlada Republike Srbije i Služba Koordinacionog tela ostaju čvrsto posvećeni rešavanju svih izazova i unapređenju kvaliteta života svih građana“, poručio je Mitrović, pokazujući posvećenost daljem razvoju tri opštine.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *