BSK ne staje, četvrta pobeda u nizu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 30. septembar 2024. Fudbaleri bujanovačkog BSK ostvarili su  i četvrtu pobedu u nizu i sa nova tri boda dospeli do druge pozicije na tabeli Zone Jug. Bujanovčani su u nedelju slavili u gostima protiv Jedinstva iz Bošnjaca rezultatom 4:2.

Da su došli po sva tri boda bujanovački fudbaleri su pokazali već u prvim minutima meča, a već u petom su poveli preko najboljeg strelca Milana Kovačevića. Jedinstvo je iznenačilo desetak minuta kasnije sa bele tačke.

Stefan Stojanović u 24. minutu ponovo dovodi BSK u vođstvo. Tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Domaćin ponovo izjednačava u 59. minutu, ali veteran Slavoljub Dimić, po mnogima najbolji igrač BSK, u 77. minutu postiže treći gol za svoj tim, a samo dva minuta kasnije Stojanović ponovo pogađa za  konačnih 4:2.

Sjajna serija od četiri vezane pobede donela je Bujanovčanima drugo mesto na tabeli sa 15 bodova, dok prvoplasirana Pčinja iz Trgovišta ima samo bod više.

Ovo ostali rezultati 7. kola Zone Jug:

Pčinja – Sloga (Leskovac) 1:0

Kosovac – OFK Topličanin 0:5

Donja Lomnica – Jedinstvo (Gornje Stopanje) 4:4

Žitorađa – SFK Morava 6:2

Gracko – Radan 0:0

 

 




2 thoughts on “BSK ne staje, četvrta pobeda u nizu

  1. Borče

    Bravo momci sada jako nemoj da vas slava ponese uprava da traži pomoć od ministra Gajića i da ojačamo klub za prolet da se trese stadion da grmi Bujanovac napred plavi napred plavi…. Živeli i svi na stadion u sledeće kolo ja kupujem pet gajbe pivo ako pobedimo.

    Reply
  2. nebi

    Poštovana Redakcijo!!! Malo brže sa komentarima o našem BSK jer respekt za ove momke koji se lavovski bore za ulazak igraju u neadekvatnim uslovima, sa nekom bednom platio igraju jer vole fudbal 💪⚽⚪🔵🇷🇸. Zato pišite da nam država omogući bar malo pomoći. Šampioni dolaze iz Bujanovca.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *