BSK: U Leskovac po petu uzastopnu pobedu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 4. oktobar 2024. (foto arhiva) – Po petu uzastopnu pobedu fudbaleri bujanovačkog BSK idu u Leskovac na duel sa Slogom. Utakmica 8. kola Zone Jug igra se u subotu od 15 časova.

Iz bujanovačkog kluba poručuju da je sutrašnje gostovanje veliki izazov. 

-Čeka nas veliki izazov, možda i najveći do sada. Znamo da je pred nama teška utakmica, ali verujemo u sebe i naš tim. Sa vama, našim vernim navijacima, sve je moguće – objavljeno je iz kluba.

Bujanovačke su već pisale da je BSK u sjajnoj seriji od 4 pobede, što ih je dovelo do vrha tabele, odnosno drugog mesta. Sloga je četvrta.

BSK ne staje, četvrta pobeda u nizu

-Naš klub je danas tamo gde je malo ko verovao da ćemo biti – na drugom mestu tabele Zone Jug. Ovaj uspeh nije došao slučajno, već zahvaljujući radu, trudu i borbenosti svakog člana naseg tima. Na početku sezone mnogi su nas potcenili, ali mi smo pokazali da imamo srce, timski duh i snagu da idemo napred – navode iz BSK.

U ostalim mečevima 8. kola sastaju se:

Morava (VH) – Jedinstvo (B)

Jedinstvo (GS) – Kosovac

Radan – Donja Lomnica

OFK Topličanin – Žitorađa

Pčinja – Gracko




2 thoughts on “BSK: U Leskovac po petu uzastopnu pobedu

  1. Laza

    Samo jako da se čuje u Srbiju da se igra fudbal na kraj Juga Srbije. Napred BSK valjda će neko videti i čuti pa da nam stadion izrenoviraju jer tribina samo što se ne sruši piši te ovo braćo iz bujanovčkog portala da preuzmu drugi portali valjda će dodje do ministra sporta. BSK je šampion 🏆🔵⚪🙏🇷🇸⚽

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *