BSK slavio u goleadi sa hanskom Moravom

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 12. oktobar 2024. (foto Kljajić i Radojević) – Goleada u Bujanovcu između BSK i hanske Morave završena je pobedom domaćina od 6:5. U 9. kolu Zone Jug odigran je najefikasniji meč od starta sezone, a Bujanovčani su uspeli da ostvare peti trijumf za treće mesto na tabeli.

Gosti iz Vladičinog Hana poveli su već u 11. minutu preko Jovana Stanojevića, međutim BSK je brzo preokrenuo i igralo se 5 minuta u drugom poluvremenu kada je Željko Kljajić postigao gol za vođstvo domaćina od 5:1.

Do tada su pogađali i Flakron Memetović, Jovan Kostić, Milan Kovačević (penal) i kapiten Braco Radojević.

Uprkos zaostatku od 4 gola Morava se nije predavala i do 76. minuta gosti postižu tri gola uvodeći meč u neizvesnu završnicu. Strelci za tim iz Hana bili su Veselin Velinović (2) i Miloš Savić.

Golom u 89. minutu Luka Nikolić donosi prednost BSK-u od dva gola (6:4), a peti gol za Moravu postiže Koni Ristić u 92. minutu i stavlja tačku na goleadu i neverovatan meč u Bujanovcu.

Posle devet odigranih kola Bujanovčani su treći na tabeli sa 18 bodova, samo bodom manje od lidera Sloge iz Leskovca i Pčinje iz Trgovišta na drugom mestu. Morava je osma sa 9 bodova.

Sloga je danas slavila na gostovanju Gracku (0:1), dok je Radan iz Lebana lako osvojio 3 boda protiv fenjeraša Kosovca u Prokuplju (1:5).

U nedelju igraju Donja Lomnica – Pčinja, Žitorađa – Jedinstvo (GS) i Jedinstvo (B) – OFK Topličanin.

 




One thought on “BSK slavio u goleadi sa hanskom Moravom

  1. mikson i milan

    Nije ovo za pohvalu!!! Tu nema stabilnosti u timu primiti pet golova za 20 min ne pije vodu ta priča. Zato uigravanje i što više forsiranje napadačke igre pod hitno nekoliko fudbalera iz mladje kategorije dovesti, oni sa stomačiki da okače kopačke o klin da se razumemo. Golman da se uozbilji ili pravac Pčinja jer je BSK ipak klub koji ima tradiciju. Živeli sada narednih pet utakmica nesme te gol primiti a pobede morate da nižete. Biće dobro imam informacije da hoće da se pomogne klubu. 🍻🥇🎖️⚽⚪🔵💯👍🙋⭐🍻🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏⚽⚪🔵🔵⚪⚽🎖️💯

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *