Zona Jug: BSK bez pobede u Bujanovcu, Pčinja gazi (video)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 28. oktobar 2024. Fudbaleri bujanovačkog BSK odigrali su u nedelju na svom terenu nerešeno (1:1) sa Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja u 11. kolu Zone Jug.

Prvo poluvreme završeno je bez golova, iako je BSK imao nekoliko izglednih prilika. Domaći u 54. minutu stiču prednost sa penala koji je sigurno izveo jedan od najboljih igrača Slavoljub Dimić.

Međutim, radost je kratko trajala jer su neugodni gosti samo pet minuta kasnije došli do izjednačenja preko Miloša Ristića.

Do kraja meča BSK, koji je nastupio bez nekoliko standardnih prvotimaca,  imao je par šansi da dođe do sva tri boda, ali je Jedinstvo ipak sačuvalo svoju mrežu.

Zona Jug: BSK protiv Jedinstva u nedelju

Posle 11 kola BSK je šesti sa 19 bodova, 9 manje od lidera na tabeli Pčinje iz Trgovišta koja je u ovom kolu lako izašla na kraj sa Žitorađom (1:5). Tim iz Trgovišta je u seriji pobeda, a do sada su samo jednom poraženi, uz jedan remi i to protiv BSK.

U ostalim mečevima zabeleženi su ovi rezultati: Donja Lomnica – Sloga (L) 1:6, Kosovac – Gracko 1:6, Jedinstvo (B) – Radan 0:0, SFK Morava – OFK Topličanin 5:3.

U narednom kolu BSK dočekuje Radan iz Lebana, sa kojim je na startu sezone remizirao (1:1).




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *