Kategorija: ALBANSKI

NË BUJANOC DO TË FORMOHEN EKIPE PËR NDIHMË ATYRE QË NUK MUND TË DALIN NGA SHTËPIA

Bujanoc, 18 Mars 2020 (Fotografi nga Bujanovaçke: Shtabi i emergjencave) – Shaip Kamberi, kryetari i Komunës së Bujanoc njoftoi për Bujanovaçke se sot do të...

Mustafa: Mësimi në gjuhës shqipe në dy TV dhe në internet

Bujanovac, 18 Mars 2020 – Kryetari i Këshillit Kombëtar shqiptar (KKSh) Ragmi Mustafa thotë se në gjendjen e jashtëzakonshme të shpallur për shkak të...