fbpx

Pronari i klubit të natës AIDA: Ne nuk jemi fajtorë për koronën

Redaksisë së Bujanovaçke i’u është drejtuar Behar Limani, pronar i lokalit të natës „ Aida „ i cili përmes portalit tonë dëshiron të reagojë në vendimin e Shtabit komunal për situata të jashtëzakonshme për ndalesën e klubeve të natës. Ai thekson se lokali i tij është përmendur në mbledhjen e Shtabit. Bujanovaçke nuk e kanë publikuar këtë pjesë të takimit, megjithatë po e transmetojmë reagimin e Limanit

Bujanoc, 7.8.2020. – E dim edhe e kuptojme te gjithe qe kjo eshte nje situat e rend per te gjithe, e kuptoj shume mir edhe e kuptojme qe virus ka edhe egziston edhe duhet ta ruajme veten.

E shohe te arsyeshme te jap nje deklarat rrethe kesaj ngjarje dhe rreth lokalit time te nates.

Edhe lokali ime eshte sikur i gjithe te tjereve lokal qe prej kti lokalit mbahen shume familje .

Nese diten neper kafiqe nuk po infektohen edhe naten neper ahenge familjare spo infektohen njerzit ateher eshte e kjart qe edhe naten lokal timin nuk infektohen.

Edhe nese keni qen njeher ne lojalin time e dini se sa distanc ka mes tavolinave.

Prandaj e shoh te arsyeshme te reagoj ne kete menyr.

Ne lokalin time me se shumeti munden te hyn mbrenda 50 vete sa edhe eshte e lejuar.

Prandaj na lejoni edhe neve te punojme sikur lokalet tjera qe punojne diten.

Rrespekt nga Restorant „AIDA“
Leave a Reply

Your email address will not be published.