fbpx

BANKAT KANË SHTYER KTHIMIN E KREDIVE PËR DY MUAJ

Bujanoc, Beograd, 10 gusht 2020 – Bankat kanë shtyrë kthimin e kredive për 2 muaj, ndërsa për klientët e bankave që nuk duan të përdorin “moratoriumin e dytë” në shlyerjen e kredisë, sot është dita e fundit kur ata duhet të informojnë bankën e tyre.

Ata që do të përdorin akoma një pushim shtesë prej dy muajsh, nuk kanë pse të telefonojnë, raporton RTS.

Moratoriumi vlen për kreditë dhe të gjitha produktet e kreditve, përfshirë minuset e lejuara dhe kartelat e kreditisë.

Klientët gjithashtu mund të telefonojnë në qendrën e thirrjeve të bankës dhe të komunikojnë me bankën rreth këtyre mundësive.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published.