fbpx

Edhe një person në Bujanoc i infektuar me Covid – 19

Bujanoc, 3 shtator 2020 – Sipas të dhënave të Entit për shëndet publik , nga 123 persona të testuar të mërkurën nga rrethi i Pčinjës, virusi u konfirmua në 10 prej tyre, nga të cilët pesë janë nga Vranja, tre nga Presheva dhe nga një nga Trgovishta dhe Bujanoci, transmetimet RTS.

Që nga fillimi i pandemisë e deri më tani, në Komunën e Bujanocit janë regjistruar 185 raste pozitive.

Dr. Llella Jovanović, drejtoreshë e Shtëpisë së shëndetit, i tha Bujanovaçkes se situata epidemiologjike në komunë po qetësohet.

Epidemiologët vlerësojnë se situata e epidemisë është ende e pasigurt, por nën kontroll. Shumica e pacientëve po shfaqin simptoma më të lehta.
Leave a Reply

Your email address will not be published.