fbpx

NDRYSHIM I TRAFIKUT NË BUJANOC: NGA E PREMTJA MBYLLET RRUGA B. STANKOVIQ

 

Shkruan: N. Stevanoviq

 

Bujanoc, 25 shtator 2020. Rruga Bora Stankoviq do të jetë plotësisht e mbyllur për trafik nga e premtja për shkak të rikonstruimit.

 

Për trafik do të hapen në të dy kahe trruga Radomir Putnik (ndërtesa administrative te Gumoplastika) dhe vazhdimi i rrugës Karagjorgje Petroviq, thonë në Drejtoratin për investime dhe zhvillim.

 

Meqenëse trafiku do të zhvillohet në të dy drejtimet, parkimi do të jetë i ndaluar.

 

Autoritetet nuk specifikuan sa do të zgjasin punimet.

 

Rikonstruimi i pjesës së dytë të rrugës kryesore, nga Posta deri te Shtëpia e shëndetit, filloi zyrtarisht më 15 Gusht.
Leave a Reply

Your email address will not be published.