fbpx

POLICIA PO E RREGULLON KOMUNIKACIONIN TE ISH-KOMITETI PAS NJË REAGIMI TË BUJANOVAÇKES

Bujanoc, 29 shtator 2020 – Policia e trafikut filloi rregullimin e trafikut në qendër të Bujanocit pas bllokimeve të përditshme të trafikut të shkaktuara kryesisht nga pakujdesia e shoferëve të paedukatë dhe arrogantë gjatë parkimit të automjeteve në vende të ndaluara për parkim.

Një tekst i botuar dje në Bujanovaçke në lidhje me bllokimin e trafikut te ish-Komitetin dhe QT Ballkan shkaktoi një numër të madh komentesh nga lexuesit dhe tërhoqi vëmendjen e publikut, dhe me sa duket edhe të policisë, e cila po patrullon në këtë pjesë të qytetit që nga e marta në mëngjes.

Foto: Kështu ishte të hënën

Përndryshe në rrugët njëkatëshe: Radomir Putnik afër GMP dhe atë kryesore deri te parku, trafiku tani është duke u zhvilluar në të dy kahjet për shkak të asfaltimit të rrugës Bora Stankoviq.

Siç kemi shkruar më parë, problemi më i madh është parkimi i gabuar i automjeteve në këto rrugë.
Leave a Reply

Your email address will not be published.