fbpx

KËRCËNIME DHE FYERJE NË LLOGARI TË BUJANOVAÇKES, PAS PUBLIKIMIT TË TEKSTIT “LEKSIONI I PROFESOR KAMBERIT”

Bujanoc, 30 tetor 2020 – Teksti i djeshëm “Leksioni i profesor Kamberit” shkaktoi vëmendje të madhe jo vetëm për publikun lokal, gjë e cila mund të shihet në komentet e publikuara në faqen tonë të FB, si dhe në vetë portalin.

Sidoqoftë, një nga lexuesit fyeu dhe kërcënoi Bujanovaçken, veçanërisht autorin e tekstit dhe redaktorin e portalit, Nikolla Llaziq.

Këto komente ishin nënshkruar nga një person i cili prezantohet si Zoran Zhivkoviq, megjithëse është e qartë se ky është një profil i rremë në Facebook, i cili në asnjë mënyrë nuk e zvogëlon seriozitetin e fyerjeve dhe kërcënimeve të tij.

Pikëpamjet e Bujanovaçkes mbi komentet e tij janë një fyerje jo vetëm për redaksinë tonë, por për të gjitha mediat që punojnë në interesin publik.

Redaksia konsideron se ky lloj i shprehjes publike, veçanërisht në një mjedis të ndjeshëm siç është jugu i Serbisë, po i shënjestrën anëtarët e redaksisë, kështu që Bujanovaçke do të kërkojë mbrojtje nga autoritetet kompetente.


Slika: Komentet në faqen tonë në FB

Ne gjithashtu presim prej tyre ta zbulojnë identitetin e vërtetë të “Zoran Zhivkoviq”.

Gjithashtu, lidhur me këtë rast ne do të nformojmë shoqatat e gazetarëve, si dhe organizatat vendore dhe ndërkombëtare.
Leave a Reply

Your email address will not be published.