fbpx

SOT NDËRPRERJE TË RRYMËS NË LLOPARDINCË DHE DISA PJESË TË TËRNOCIT

Bujanoc, 5 nëntor 2020 – Llopardinca, mahalla Trup dhe ajo e Strukarëve në Tërnoc, si dhe të gjitha fshatrat e zonës Lugina e zezë – Maltërnoc – Breznicë, do të jenë pa energji elektrike të enjten, 5 nëntor, njoftoi Elektrodistribuconi.

Çkyqja është planifikuar në periudhën prej orës 10 deri në ora 12.00 – thuhet në njoftim.

Deri te ndërprerja e shpërndarjes së energjisë elektrike do të vie për shkak të punimeve në objektet elektroenergjetike.
Leave a Reply

Your email address will not be published.