VETËM SHTATË RASTE POZITIVE NË QARKUN E PÇINJËS

Bujanoc, 24 maj 2021.-Sipas të dhënave më të fundit nga Shtabi për situata të jashtëzakonshme i Qytetit të Vranjës, nga 119 mostra të testuara në Covid – 19 nga rrethi i Pčinjës, u konfirmuuan 7 raste pozitive.

Nga ai numër, 5 janë nga Vranja, ndërsa me nga një rast ishin nga Presheva dhe Bosilegradi.

Nuk kishte infeksione të reja me koronavirus në komunat e tjera të rrethit të Pčinjës.

Në Bujanoc të dielave nuk bëhen testime.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *