fbpx

BUJANOCI DHE VRANJA TË VETMIT ME

Shkruan: N. Stevanoviq

Bujanoc, 2 qershor 2021(foto ilustrim) –Në Bujanovac, ditën e parë të qershorit, u regjistruan 2 raste të koronavirusit ndërsa 1 në Vranjë. Në komunat e tjera të rrethit Pçinja, nuk u regjistrua asnjë rast me Covid – 19.

Gjatë majit, Bujanoci në Buajnoc u regjistruan 40 raste me virusin korona.

Sipas të dhënave më të fundit nga Shtabi i qytetit të Vranjës për situata emergjente, nga 219 mostra nga rrethi Pçinja, 3 ishin pozitiv në Covid – 19.

Nga ky numër, 1 ishte nga Vranja dhe 2 nga Bujanoci. Në komunat e tjera të rrethit Pçinja, nuk kishte raste të reja të infeksionit me koronavirus.
Leave a Reply

Your email address will not be published.