fbpx

TURQIT DHUROJNË KAMION PËR BARTJEN E MBETURINAVE

Shkruan: N. Stevanoviq

Bujanoc, 4 qershor 2021. – Republika e Turqisë i dhuroi Komunës së Bujanocit të enjten një kamion për bartjen e mbeturinave.

Kryetarit të Komunës së Bujanovcit, Nagip Arifi, iu dhanë çelësat e kamionit nga ambasadori i Turqisë, Hami Aksoj, në një ceremoni të organizuar në fshatin Bilaç, bëhet e ditur nga Komuna.

Donacioni u realizua përmes Agjencisë Turke të Zhvillimit – TIKA.

Në një bisedë me ambasadorin dhe koordinatorin e agjencisë, Arifi shprehu nevojën për thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit midis komunës, ambasadës dhe agjencisë.

Sipas vetëqeverisjes lokale, Aksoj siguroi se Turqia do të vazhdojë me investime në projekte të ndryshme të destinuara për qytetarët e komunës së Bujanocit.
Leave a Reply

Your email address will not be published.