fbpx

RAMADANI: INSTITUCIONET E KOSOVËS DO TË PUNOJNË PËR SHQIPTARËT NË BUJANOC

Bujanoc, 18 qershor 2021. –  Të gjitha institucionet e Kosovës do të ndryshojnë qasjen e tyre ndaj çështjes së shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe do të punojnë në realizimin e të drejtave të tyre, tha Enver Ramadani, Kryetar i Kuvendit komunal të Bujanocit, pas një takimi që pati me Glauk Konjufcën, të parin e Parlamenti të Kosovës.
Ramadani thotë se sot bisedoi me Konjufcën në Prishtinë “për një qasje të re në bashkëpunim për të mirën e banorëve të Luginës së Preshevës”.
Ne biseduam për të gjitha problemet dhe sfidat me të cilat përballen banorët e komunës së Bujanocit dhe Luginës së Preshevës në tërësi. Unë kërkova që çështja e kësaj fushe të jetë në agjendën e Qeverisë dhe Parlamentit të Kosovës – deklaron Ramadani.
Ai shtoi se kryetari i Parlamentit të Kosovës në Prishtinë premtoi se kështu edhe do të bëhet.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *