fbpx

BOLL MO ARDITË – Mjaft i’a fyeve nderin Presheves

Forumi Rinor i Alternativës për Ndryshim realizuan aksionin kundër deklaratave, siç i quajn ata, skandaloze e denigruese të kryetares Ardita Sinani me moton: ” BOLL MO ARDITË – Mjaft i’a fyeve nderin Presheves ”

Ky aksion u ndërmorr për të ngritur notë proteste dhe si pasojë e një sërë deklaratave, linçimeve e shpifjeve të adresuara në emër të të gjithë subjektit Alternativa për Ndryshim, qysh nga fushata elektorale deri në ditët kur ajo po udhëheq, dhe me këtë konsiderojmë se është shkelur çdo parim etik e politik.

Andaj duke i marrë për bazë të gjitha këto, si dhe me qëllim të reflektimit ndaj zhvillimeve të fundit kërkojmë nga Ardita Sinani DORËHEQJEN e saj të menjëhershme.
Leave a Reply

Your email address will not be published.