fbpx

FTESË TË RINJËVE PËR TË BASHKËPUNUAR ME BUJANOVAÇKE

Bujanovaçke25. Qershor 2021.

Të dashur lexues tanë të rinjë,

Bujanovaçke ju jep mundësinë që të bëheni bashkëpunëtorët tanë në kuadër të projektit Media për të Gjithë, të cilin po e zbatojmë me Britich Council.
Na shkruani për gjithçka që shqetëson brezin tuaj, me çfarë problemesh po përballeni dhe sugjeroni mënyra për t’i zgjidhur ato.
Gjithashtu ju ftojmë të na dërgoni videot dhe fotot tuaja nga jeta e komunitetit lokal, pamje nga përditshmëria, nga qyteti apo fshati. Punimet mund t’i dërgoni përmes faqes sonë në FB ndërsa ne do t’i publikojmë si konzribute tuaja të pavarura ose brenda teksteve tona.

Presim bashkëpunim në të ardhmen!
Leave a Reply

Your email address will not be published.