30 RASTE POZITIVE NË PRESHEVË, 7 NË BUJANOC

Bujanovaçke, 19. gusht 2021.

Bujanoc, 19 gusht 2021 – Në 24 orët e fundit në Preshevë janë regjistruar 30 raste të reja me Covid-19.

Në Bujanoc, numrat po bien, kështu që me 7 rastet e fundit ky numër në gusht u rrit në 89.

Sipas të dhënave më të fundit nga Shtabipër situate të jashtëzakonshme i Qytetit të Vranjës, nga 305 mostra të testuara nga rrethi i Pçinjit, 64 prej tyre ishin positive në Covid-19.. Nga ky numë i të prekurve, 11 janë nga Vranja, 30 nga Presheva, 7 nga Bujanoci, 5 nga Vladiçin Hani, 8 nga Surdulica dhe 3 nga Trgovisshta.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *