fbpx

FËMIJËT SHQIPTAR VIZITOJNË MANASTIRIN E DEÇANIT

 

Bujanoc, Deçan, 11 Nëntor 2021. – Një grup fëmijësh shqiptarë nga Isniq i Kosovës kanë vizituar manastirin e Deçanit, është publikuar në llogarinë e këtij manastiri në Twitter.
“Trashëgimia kulturore dhe fetare duhet të bashkojë të gjithë njerëzit me vullnet të mirë. Manastiri ynë është i hapur për të gjithë vizitorët, pavarësisht kufizimeve për shkak të pandemisë”, thuhet në njoftimin e Manastirit me një foto të fëmijëve të bërë para Manastirit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *