fbpx

GJATË JANARIT NË BUJANOC 4.218 VIZITA MJEKSORE DHE 656 RASTE POZITIVE

 

Bujanoc, 30 janar 2022 – Nga fillimi i janarit në Bujanoc janë regjistruar 656 raste të infektimit me virusin korona, ndërsa vetëm dje 66 nga 95 të testuar.
Vetëm dje – e shtunë, në Ambulancën Kovid të Shtëpisë së shëndetit në Bujanoc, janë kryer 223 ekzaminime, nga të cilat 36 fëmijë.

Gjatë muajit janar janë kryer gjithsej 4218 ekzaminime (572 fëmijë).

Që nga fillimi i pandemisë në Bujanoc, janë 3236 persona të prekur me virusin Covid – 19.
Leave a Reply

Your email address will not be published.