fbpx

FILLOI PAGESA E 100 EUROVE NDIHMË TË RINJËVE

Bujanoc, 1 shkurt 2022 – Sot në llogaritë e rreth 300.000 të rinjve të moshës 16-29 vjeç do të derdhen ndihma shtetërore prej 100 euro, ose 11.758 dinarë.

1.019.796 të rinj kanë aplikuar për ndihmë.

Paratë do t’u paguhen të gjithëve në datat 1, 2 dhe 3 shkurt.

Ministri i Financave Sinisha Malli, duke shpjeguar Projektligjin për regjistrin e përkohshëm të shtetasve serbë të moshës 16 deri në 29 vjeç, të cilëve po iu paguhet ndihma financiare për zbutjen e pasojave të pandemisë, tha se ligji mundëson pagesën e 100 eurove në dinarë për të gjithë shtetasit e Serbisë, të moshës 16 deri në 29 vjeç.
Leave a Reply

Your email address will not be published.