EDHE 66 RASTE TË COVID – 19 NË BUJANOC

Bujanoc, 3 shkurt 2022. (foto nga arkivi) – Në 24 orët e fundit, në Bujanoc janë regjistruar 66 raste të reja të infektimit me virusin Covid – 19, thuhet në raportin e fundit nga Shtëpia e shëndetit.

Për tre ditë në Ambulancën Koidjanë ekzaminuar 927 pacientë, prej të cilëve 747 të rritur dhe 180 fëmijë.

Numri i përgjithshëm i të sëmurëve në muajin shkurt në territorin e komunës së Bujanocit është 193, ndërsa që nga fillimi i epidemisë, me Covid-19 janë sëmurë 3538 banorë të Bujanocit.

Kujtojmë se gjatë muajit janar janë thyer rekorde në baza ditore si në numrin e ekzaminimeve (31 janar – 444) ashtu edhe në numrin e të infektuarve (28 janar – 77 raste pozitive).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *