fbpx

FILLOI PAGESA E 100 EUROVE PËR TË RINJËT

 

Bujanoc, Beograd, 01 qershor 2022. – Pagesa prej 100 euro për të rinjtë filloi sot dhe do të zgjasë deri të premten, më 3 qershor.

Të rinjtë e moshës 16 deri në 29 vjeç kanë aplikuar deri dje për ndihmë shtetërore prej 100 euro në kundërvlerën në dinarë.

Aplikimi është bërë elektronik në portalin e -thesari ndërsa të rinjtë që kanë aplikuar më parë për këtë lloj ndihme nuk është dashur të aplikojnë më dhe ndihma do t’u paguhet automatikisht.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *