fbpx

VENDIMI PËRFUNDIMTAR: NUK KA ZGJEDHJE NË TËRNOC

 

Nga: N. Stevanoviq

Bujanoc, 23 qershor 2022 – Është mbyllur vendvotimi numër 6 në Tërnoc, meqë sot nuk do të ketë zgjedhje, tha për Bujanovaçke kryetari i këshillit zgjedhor, Dejan Menkoviq.

Sipas tij, anëtarët e Këshillit zgjedhor nuk u pajtuan për mënyrën e zhvillimit të procedurës.

– Pastaj ka ardhur një njoftim për bombë, kështu që me sugjerim të përfaqësuesit të KRZ-së, Velko Odalloviq, vendosëm për mbylljen e vendvotimit – thotë Menkoviq.

Materiali zgjedhor është mbledhur dhe do t’i kthehet KKZ-së.

Odalloviq thotë se për hapat e ardhshëm, gjegjësisht votimin e ri, fillimisht do të vendosë KKZ-ja, pastaj KQZ-ja.

– Nuk mund të vlerësoj në këtë moment se kur do të caktohet votim i ri – tha Odalloviq, për portalin Bujanovaçke.
Leave a Reply

Your email address will not be published.