fbpx

PËR NXËNËSIT MË TË MIRË KOMUNA DO TË NDAJË NGA 20.000 DINARË

 

Shkruan: N. Stevanoviq

Bujanoc, 24 qershor 2022 – Komuna do t’i shpërblejë nxënësit më të mirë nga të gjitha shkollat e Bujanocit me nga 20 mijë dinarë, ka vendosur Këshilli komunal.

Shpërblime në të holla janë ndarë për nxënësit e dhjetë shkollave fillore dhe dy shkollave të mesme në territorin e Bujanocit.

Këshilli komunal në seancën e sotme miratoi rregulloren për shpërblimin e nxënësve më të mire të gjeneratës.

Buxheti I ndarë për këtë destinim është në shumë prej 240.000 dinarë.

Siç u tha për Bujanovaçke gjatë seeancës, paratë do të alokohen javën e ardhshme.

Më poshtë mund të shihni listën e nxënësve më të mirë.
Leave a Reply

Your email address will not be published.