fbpx

KOMUNA E BUJANOCIT PËRMIRËSON LËSHIMIN, EDHE NXËNËSIT SERB PAISEN ME MIRËNJOHJE NË GJUHËN E TYRE AMËTARE

Shkruan N. Stevanoviq

Bujanoc, Prishtinë, 6. korrik 2022. Nxënësve serbë të shkollave të Bujanocit iu dhanë mirënjohje të reja për suksesin e tyre në shkollë, këtë herë të shkruara në gjuhën serbe, është konfirmuar për portalin tonë në Komunën e Bujanocit.

Sipas shefit të kabinetit të kryetarit të Komunës, Sali Salihi, nxënësit dhe drejtorët e shkollave kanë ardhur në Komunë mëngjesin e së mërkurës dhe kanë marrë mirënjohjet.

– Gjithçka është në rregull tani – thotë Salihi.

Bujanovaçke tashmë ka shkruar se të martën nxënësit e komunitetit serb kanë marrë mirënjohje në gjuhën shqipe nga kryetari i komunës Nagipo Arifi, për çka ka reaguar edhe ministri i Arsimit Branko Ruzhiq.

Salihi tha për portalin tonë se ishte një gabim teknik i shtypshkronjës, duke bërë të ditur se do të korrigjohej shumë shpejt.
Leave a Reply

Your email address will not be published.