fbpx

SIPAS INSPEKSIONIT PËRPLOTË PUNONJËS INFORMAL NË 80- të NDËRMARRJE NË BUJANOC

Bujanoc, 12 shtator 2022. Inspektorët e Ministrisë së Punës, Veteranëve dhe Çështjeve Sociale kanë gjetur punëtorë të padeklaruar në rreth tetëdhjetë ndërmarrje private në territorin e Bujanocit në periudhën nga 3 janari deri më 7 shtator të këtij viti.

Sipas të dhënave të publikuara nga Ministria, janë zbuluar rreth 150 punëtorë “ilegal”.

Bëhet fjalë për sipërmarrës të veprimtarive të ndryshme: hotelieri, furra buke, dyqane artizanale, farmaci, dyqane tregtare dhe firma shërbimesh…

Në periudhën e përmendur, punëtorë të padeklaruar janë zbuluar në 7239 ndërmarrje në Serbi.

KËTU mund ta shihni listën e plotë.
Leave a Reply

Your email address will not be published.