BEHLULI: ARIFËT TË PAPËRGJEGJSHËM NDAJ QYTETARËVE

  Bujanoc, 14 shtator 2022. Pronari i Televizionit Spektri të Bujanocit, Nedzat Behluli, ka kritikuar kryetarët e Bujanocit dhe Preshevës, Nagip dhe Shqiprim Arifi, se në këto dy komuna edhe pas nëntë muajsh nuk është hapur konkursi për media. “Flasin për përgjegjësinë e të tjerëve, por në fakt vetë janë të papërgjegjshëm”, thotë Behluli. Ai … Continue reading BEHLULI: ARIFËT TË PAPËRGJEGJSHËM NDAJ QYTETARËVE