fbpx

KOMUNA E BUJANOCIT SHPALLË KONKURS PËR MEDIA

Bujanoc, 16 shtator 2022. Komuna e Bujanocit të premten ka hapur konkursin për bashkëfinancim të projekteve mediatike për vitin 2022.

6 milionë dinarë janë ndarë në buxhet për media.

Vonesa në shpalljen e konkursit është kritikuar nga një punonjësi dhe pronari i medias nga Bujanoci, Nexhat Behluli, për të cilin ka shkruar Bujanovaçke.

BEHLULI: ARIFËT TË PAPËRGJEGJSHËM NDAJ QYTETARËVE

Siç thuhet në tekstin e konkursit, anëtarët e komisionit që do të vlerësojë projektet do të jenë ekspertë të pavarur ose punonjës të medias, të cilët nuk duhet të jenë në konflikt interesi apo të kenë poste publike.
Leave a Reply

Your email address will not be published.