fbpx

ZGJEDHJET PËR KNSH: GARËS I HYNË EDHE PARTIA E PESTË SHQIPTARE

 

Shkruan: N. Stevanoviq

Bujanoc, 18 tetor 2022. (Foto KRZ) – Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) do të marrë pjesë në zgjedhjet për anëtarë të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH), lista e të cilës u shpall të hënën nga Komisioni Republikan i Zgjedhjeve (KRZ).

Selia e PDSH-së është në Preshevë, ndërsa në krye të kësaj komune për disa mandate ishte kryetari i kësaj partie, Ragmi Mustafa.

Bartës i listës zgjedhore “Partia Demokratike e Shqiptarëve – Dr. Sci. Ragmi Mustafa” është Enver Mehmeti.

Kjo është lista e pestë e shpallur nga KRZ për zgjedhjet e 13 nëntorit.

Para PDSH-së janë konfirmuar listat e Partisë Demokratike të Nagip Arifit, Partisë për Veprim Demokratik të Shaip Kamberit, Lëvizjes për Progres Demokratik të Shqiprim Musliut dhe Alternativës për Ndryshim të kryetarit aktual të Preshevës, Shqiprim Arifi.
Leave a Reply

Your email address will not be published.