fbpx

NXËNËSI NGA BUJANOCI RRIHTE DHE TORTURONTE SHOKËT E SHKOLLËS

 

Bujanoc, 10 nëntor 2022. Kundër Gj.J. nga komuna e Bujanocit, nxënësi i vitit të katërt të Shkollës Bujqësore dhe Veterinare në Vranjë, do të akuzohet për veprën penale keqtrajtim dhe torturë, kanë konfirmuar për portalin tonë në Prokurorinë Themelore Publike.

Policia më 9 nëntor ka raportuar se Gj.J. së bashku me një të mitur tjetër kanë sulmuar fizikisht dy nxënës të vitit të parë M.N. dhe S.J., të lindur në vitin 2007.

-Në mënyrë që, pasi i mituri ka goditur me duar viktimën e mitur, Gj. J. i ka goditur viktimat me dorë në zonën e fytyrës dhe më pas i ka kërkuar viktimave të ulin pantallonat dhe të brendshmet dhe të ecin lakuriq nëpër klasë, ndërkohë që gjithë këto skena i ka filmuar me celular – thonë nga Prokuroria.

Ata shtojnë se është urdhëruar mbledhja e informacioneve të nevojshme, intervistimi me të dëmtuarit, dëshmitarët okularë të ngjarjes, marrja e dokumentacionit mjekësor për të dëmtuarit dhe kallëzimi penal kundër Gj.J.
Leave a Reply

Your email address will not be published.