fbpx

BIE ÇMIMI I DERIVATEVE

Bujanoc, 09. dhjetor 2022. Çmimet maksimale të benzinës BMB 95 dhe Eurodiesel-it në pikat e karburantit në Serbi nga sot në orën 15 deri të premten e ardhshme do të jenë katër dinarë më të ulëta se në shtatë ditët e kaluara.

Një litër Eurodizel mund të kushtojë maksimumi 201 dinarë, ndërsa benzina BMB 95,171 dinarë për litër.
Çmimi maksimal i naftës deri më tani ishte 205 dinarë, ndërsa benzina 175 dinarë.
Rregullorja për çmimet e kufizuara me pakicë të Eurodieselit dhe benzinës është shtyrë deri më 31 dhjetor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *