fbpx

VOGËLUSHJA NGA BUJANOCI SËRISH AKTRON NË TEATRIN E VRANJËS: FËMIJËT MË NUK FANTAZOJNË

Bujanoc, 12. dhjetor 2022. Aktorja e re nga Bujanoci, Sofija Arsiq, sërish në skenën e teatrit të Vranjës, këtë herë në shfaqjen “Aventurat e Cedric Riddle”. Sofia është 11 vjeçe dhe luan rolin e një vajze nëntëvjeçare në shfaqje.

– Për mua është interesante të kujtoj se si jam sjellë në atë moshë, tha Sofia, e cila falënderoi regjisorin dhe autorin “për tekstin e shkruar mrekullisht” si dhe drejtorin e teatrit.
Për vetë shfaqjen, aktorja e re thotë se është e destinuar për brezat e rinj, afërsisht në moshën time. Fëmijët nuk ëndërrojnë më, nuk besojnë në magji dhe mendoj se pas të dyja shfaqjeve fëmijët do të mendojnë nëse ajo ekziston vërtet, tha Sofia para premierës.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *