fbpx

SAMITI NDËRKOMBËTAR PËR LIDERSHIP NË PRESHEVË, PROFESOR RASHITI PREZENTON BUJANOCIN

 

Bujanoc, Preshevë, 24. dhjetor 2022. Të shtunën në Preshevë mbahet Samiti për Zhvillimin e Lidershipit, i cili mbledh pjesëmarrës nga Ballkani, ndërsa në takim Bujanoci do të jetë i përfaqësuar me njërin panelistin, prof. Dr. Lulzim Rashiti, ligjërues i marketingut dhe ekonomisë në universitetet shtetërore në Shkup, Tetovë dhe Prishtinë.
Kjo konferencë, e organizuar nga LEAP, është një nga seritë e organizuara për komunitetet lokale në mbarë botën. Ai mbulon tema të tilla si inovacioni, IT dhe teknologjitë moderne, ndërmarrësia, zhvillimi i karrierës dhe historitë motivuese që stimulojnë lidershipin dhe suksesin tek të rinjtë.
Siç shpjegon Dr. Rashiti, anëtar, misioni i LEAP, është krijimi i një platforme ndërkombëtare që ndihmon të rinjtë të zhvillojnë aftësitë e tyre personale dhe profesionale duke punuar në një mjedis ndërkombëtar.
– Synimi ynë është të zhvillojmë parimet etike dhe morale tek të rinjtë sepse besojmë se potenciali i të rinjve është një lëvizje për të ardhmen, për një të nesërme më të mirë. Organizata në Ballkan ka më shumë se 250 anëtarë të regjistruar nga i gjithë rajoni, të cilët janë të gatshëm të marrin pjesë vullnetarisht në projektet e BE-së, thotë Rashiti.
Ai drejton Zyrën e Odës Ekonomike të Serbisë në Bujanoc, ndërsa doktoroi në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Ndërkombëtare në Sofje.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *