fbpx

LEXUESIT E BUJANOVAÇKES KUNDËR PLANIT TË BE-së DHE SHBA-së PËR KOSOVËN

Bujanoc, 20 shkurt 2023. Në pyetjen se a jeni për pranimin e planit evropian dhe amerikan për zgjidhjen e çështjes së Kosovës, shumica e lexuesve të Bujanovaçkes janë përgjigjur JO. Qytetarët besojnë se në fund të fundit nuk do të vendosin për këtë.

Disa theksuan se ky nuk është plan apo propozim, por ultimatum dhe zhvatje.

Lexuesit thonë gjithashtu se qytetarët e Serbisë ende nuk e dinë saktësisht se çfarë përmban propozimi dhe për këtë arsye nuk mund ta komentojnë atë.

Të tjerët janë të qartë në pikëpamjen e tyre se asnjë plan që vjen nga Evropa apo SHBA nuk është i mirë për Kosovën.

Nuk është plan, është ultimatum”, “Kjo është zhvatje perëndimore”, “As në çmenduri”… këto janë disa nga komentet.

Shumica e autorëve të komenteve janë nga komuniteti serb.

“Ne kot themi JO, sepse dikush tjetër e firmos” dhe “Kur i biri vendos të lërë babanë dhe nënën me gruan, a mund ta ndaloni?” janë komentet e bashkëqytetarëve tanë të cilët besojnë se nuk e bëjnë këtë vendim përfundimtar si qytetarë, por që është ekskluzivisht çështje e politikanëve.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *